Austria Schulnetzwerk

Lajm

Grupi i cilësisë „Lëvizje dhe sport/Shkollë e shëndetshme“

LajmComments Off on Grupi i cilësisë „Lëvizje dhe sport/Shkollë e shëndetshme“

Pushime lëvizore në mësim Lëvizja përmirëson vëmendjen dhe motivimin. Nxënësit mund të përqëndrohen më mirë mund të mësojnë më lehtë. Pas një pushimi lëvizor...   Read More

IT Challenge Day

LajmComments Off on IT Challenge Day

IT Challenge Day Më 27.05.2016 u zhvillua për herë të tretë në Shkollën Austriake „IT Challenge Day“ („Dita e sfidave në fushën e IT-së“)....   Read More

„Dita e Dyerve të Hapura 2016“

Më 14 prill 2016 u zhvillua në shkollën tonë „Dita e Dyerve të Hapura“. Kjo ditë u organizua nga klasa 3A, me ndihmën e...   Read More

Projekt KLASA VIII

Tema :BURIMET E energjisë dhe shfrytezimi i tyre Tashmë cdo vit në lëndën e fizikës për klasat e teta, mësimet teorike të kapitullit “Shndërrime...   Read More

PROJEKT FIZIKE KLASA 8

Në përfundim të vitit shkollor me nxënësit e klasave të teta, u organizua një projekt përmbyllës i lëndës së fizikës. Tema e këtij projekti...   Read More

Shkolla Austriake në Expo city

Më 20 Maj 2016 shkolla Austriake „ Peter Mahringer“ Shkoder, përfaqësuar nga një grup nxënësish, nga drejtoresha Gerlinde Tagini dhe nga mësuesit Brilanda Fishta,...   Read More

Shkolla Austriake në panairin e arsimit profesional në Shkodër

Më 6 maj 2016 u zhvillua në Shkodër, me iniciativë të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë panairi i shkollave profesionale në Shqipërinë së...   Read More

Pёrfundimi me sukses i kurseve tё gjuhёs gjermane nё Mjedё dhe Vau i Dejёs

Tё premten, mё 20.05.2016 pёrfunduam me sukses kurset e gjuhёs gjermane nё Mjedё dhe Vau i Dejёs: kurse tё cilat pёrfshihen nё projektin e...   Read More

Konkursi: „Të lexojmë bukur tekste në gjuhën gjermane“

Më 18 maj 2016 u zhvillua për herë të parë të parë një konkurs i shkollës austriake „Peter Mahringer“ në bashkëpunim me gjimnazin gjuhësor...   Read More

Dita e Luleve

Tashmё ёshtё bёrё traditё qё qyteti i Shkodrёs mё 6 maj tё festojё Ditёn e Luleve. Nё kёtё ditё marrin pjesё edhe nxёnёsit e...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”