Austria Schulnetzwerk

Shkolla Austriake hap dyert për të gjithë…

LajmComments Off on Shkolla Austriake hap dyert për të gjithë…

Data: 17 Prill
Ora: 14:00

Ju ftojmë të na nderoni me pjesëmarrjen tuaj për të vizituar ambientet tona e për të shijuar aktivitetet e shumëllojshme arsimore dhe argëtuese organizuar nga fëmijët tanë të talentuar!

Ju mirëpresim!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”