Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: June 2021

Bazat HTML dhe CSS

LajmComments Off on Bazat HTML dhe CSS

Nxënësit e klasave të 9-ta mësojnë në Teknikë Mediatike bazat e HTML dhe CSS. Përmes tyre, ata mund të krijojnë faqet e para zyrtare...   Read More

Projektet e nxënësve në fizikë

LajmComments Off on Projektet e nxënësve në fizikë

Tema e projektit në klasën 3a në lëndën e fizikës ishte një „eksperiment“. Nxënësit duhet të zhvillonin një eksperiment të vogël në orën e...   Read More

Kapiteni i kombëtares shqiptare të futbollit viziton Shkollën Austriake

LajmComments Off on Kapiteni i kombëtares shqiptare të futbollit viziton Shkollën Austriake

  Elseid Hysaj, lojtar në S.C.C. Napoli, shfrytëzoi qëndrimin në qytetin e tij të lindjes, Shkodër, për të vizituar edhe Shkollën Austriake. Nxënëset dhe...   Read More

Vizitë në Shkollën Austriake e ambasadorit të OSBE, Vincenzo del Monaco

LajmComments Off on Vizitë në Shkollën Austriake e ambasadorit të OSBE, Vincenzo del Monaco

  Ditën e premte, datë 28.Mai 2021, ambasadori i OSBE vizitoi shkollën tonë dhe theksoi, sa i rëndësishëm është transmetimi i arsimimit dhe kompetencave...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”