Austria Schulnetzwerk

Adresa

MInistria Austriake e Arsimit
www.bmbwf.gv.at
Ministria Shqiptare e Arsimit dhe Shkencës 
www.mash.gov.al
Ambasada Austriake në Tiranë
http://www.aussenministerium.at/botschaft/tirana.html

 

Shkolla e Mesme Profesionale -Spengergasse
www.spengergasse.at
 


Zyra e Projektit e k-education Austria në Tiranë
www.k-education.at
Qëndra e ÖSD-së në Vjenë (ÖSD = Diploma Austriake e Gjuhës Gjermane)
www.osd.at/ 
 

Biblioteka e Universitetit “Luigj Gurakuqi”
4001 Shkodër
www.bush.unishk.edu.al/
Drejtore: Alida Luka
 
Biblioteka Austriake Shkodër

Drejtuese: Oriona Zylja
Punonjës Biblioteke: Ermir Kadija
Telefon: 0035522249322

Homepage:
www.bush.unishk.edu.al/
www.oesterreich-bibliotheken.at

Oraret e hapjes:
Hënë -Premte 8.00-18.00, Shtune. 8.00-13.00
Shoqata e Miqësisë Shqipëri-Austri

Kryetar: Prof. Dr. Mahir Hoti
Sekretare: Ermelinda Hasani
Kontakt: Biblioteka e Universitetit Shkodër, E Hënë-Premte 8.00-12.00

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”