Austria Schulnetzwerk

Bashkëpunim i frytshëm mes WKO (Dhoma e Tregtisë e Austrisë) dhe Shkollës Austriake

LajmComments Off on Bashkëpunim i frytshëm mes WKO (Dhoma e Tregtisë e Austrisë) dhe Shkollës Austriake

Ditën e hënë, datë 25.09.2023, shkolla HTL „Peter Mahringer“ u vizitua nga Dhoma e Tregtisë e Austrisë së Poshtme. Mag. Wolfgang Schwärzler, drejtues i...   Read More

Konferenca e dialogut Eljub, Tulln pranë Danubit, Austri

LajmComments Off on Konferenca e dialogut Eljub, Tulln pranë Danubit, Austri

Më 22.09.2023 u zhvillua në Tulln të Austrisë konferenca e dialogut. Në këtë takim morën pjesë nxënëset Jonejda Zaimi dhe Stefi Fushaj (3A). Pjesëmarrës...   Read More

Kontribut për Shkollën Austriake në Shkodër

LajmComments Off on Kontribut për Shkollën Austriake në Shkodër

Diten e enjte, datë 14 shtator 2023, shkolla jonë pati një vizitë shumë të këndshme nga Gerlinde Tagini, drejtoresha e shkollës përgjatë disa viteve,...   Read More

Java e librit elektronik në Krems të Austrisë.

LajmComments Off on Java e librit elektronik në Krems të Austrisë.

Pas takimeve përgatitore, më 01. 07 – 08. 07. 2023, u zhvillua në Krems të Austrisë, Java e Librit Elektronik, Eljub-E-Book. Shkolla jonë u...   Read More

Java e ekskursioneve në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Java e ekskursioneve në Shkollën Austriake

Java e fundit e shkollës ishte shumë e gëzueshme dhe aktive fizikisht për shkollën tonë. Shumë klasa bënë udhëtime, aktivitete të ndryshme etj, qoftë...   Read More

Konkursi i matematikës

LajmComments Off on Konkursi i matematikës

Fundviti rezultoi shumë i suksesshëm për klasat e 7-ta të shkollës sonë. Ne finalizuam matematikën me një konkurs mes grupeve brenda klasave. Nxënësit vetë...   Read More

Konkursi i leximit në lëndën gjermanisht.

LajmComments Off on Konkursi i leximit në lëndën gjermanisht.

Më 8. dhe 14. qershor u zhvillua në ambientet e biblotekës së shkollës konkursi i leximit në lendën gjermanisht ndërmjet klasave të 7., 8....   Read More

Festa e fundit të vitit shkollor 2022/23

LajmComments Off on Festa e fundit të vitit shkollor 2022/23

Më 15.06.2023, duke filluar prej orës 18:30 dhe pas një ndërprerjeje shumëvjeçare e kushtëzuar nga pandemia, u zhvillua një festë për mbylljen e vitit...   Read More

  • Nje ditë në shkollën tonë

  • Njoftime

    Për arsye të situatës së krijuar nga Covid-19, takimet prindër-mësues nuk do të zhvillohen më fizikisht në shkollë. Mësuesit janë natyrisht të gatshëm të bisedojnë me prindërit përmes telefonit të shkollës, sipas orareve të njohura tashmë dhe të publikuara në faqen zyrtare të shkollës

    Takimet prindër-mësues

  • Teknikë Rrjeti

  • Teknikë Mediatike

  • Libri Vjetor i Shkollës

  • Të rejat e fundit

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”