Austria Schulnetzwerk

Lajm

Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

Për të regjistruar fëmijën tuaj në shkollën tonë, nga klasa e 6-të deri në klasen e 9-të, klikoni tek “Regjistro”. Plotësoni të dhënat e...   Read More

Vizitë nga Lufthansa Industry Solutions – një nga firmat më të mëdha të shërbimeve IT në Evropë

LajmComments Off on Vizitë nga Lufthansa Industry Solutions – një nga firmat më të mëdha të shërbimeve IT në Evropë

Më 26.3.2021 shkolla jonë u vizitua nga CEO, Zonja Albana Shkurta, bashkë me drejtuesit e departamenteve të kësaj kompanie. Nxënëset dhe nxënësit e klasave...   Read More

Trajnim Peer-to-Peer

LajmComments Off on Trajnim Peer-to-Peer

Për tua lehtësuar nxënësve kalimin nga shkolla 9-vjeçare në atë të mesme në këto kohë të vështira, Shkollës Austriake jashtë Austrisë „Peter Mahringer“ ofron...   Read More

Lufthansa Industry Solutions

LajmComments Off on Lufthansa Industry Solutions

Drejtori i Shkollës Austriake në Shkodër vizitoi ditën e martë, datë 16.3, selinë në Tiranë të LHIND, kompani e ofrimit të shërbimeve në fushën...   Read More

Dezinfektimi i një cilësie të mirë është i rëndësishëm!

LajmComments Off on Dezinfektimi i një cilësie të mirë është i rëndësishëm!

Në kohë të tilla, distanca d­he higjiena janë vendimtare. Shkolla Austriake pati ditën e saj të dzinfektimit ditën e premte, ku e gjithë shkolla...   Read More

Para-prezantim i punimeve të diplomës

LajmComments Off on Para-prezantim i punimeve të diplomës

Më 27.01.2021 u zhvillua në Shkollën Austriake HTL në Shqipëri prezantimi i gjendjes aktuale të punimeve të diplomës nga maturantët të këtij viti. Kështu...   Read More

Mbështetje teknike e Shkollës Pyjore, Shkodër nga nxënëset e nxënësit e Shkollës Austriake.

LajmComments Off on Mbështetje teknike e Shkollës Pyjore, Shkodër nga nxënëset e nxënësit e Shkollës Austriake.

Nxënëset tona dhe nxënësit tanë, në vitin e fundit të arsimimit, shkruajnë punimin e tyre të diplomës, e cila përzgjidhet në bazë të degës....   Read More

Seminar mbi formimin e grupeve të punës

LajmComments Off on Seminar mbi formimin e grupeve të punës

Ditën e shtunë, datë 23.01.2021, u zhvillua në HTL-Shkodër seminari i parë  mbi teambuilding (formimin e grupeve të punës) dhe mbi konfliktet, sigurisht duke...   Read More

Financim për nxënësit e HTL-Shkodër ne fushën e pajisjeve të IT

LajmComments Off on Financim për nxënësit e HTL-Shkodër ne fushën e pajisjeve të IT

Banka Raiffeisen në Stockerau, Austri mbështet HTL-Shkodër, Shqipëri me dhurimin e 10 stacioneve të punës për nxënësit, duke përfshirë pajisjet përkatëse. Dorëzimi i pajisjeve...   Read More

Mirësevjen, 2021!

LajmComments Off on Mirësevjen, 2021!

Shkolla Austriake ju uron gjithë të mirat për Vitin e Ri. Lumturia, suksesi dhe, para së gjithash, shëndeti qofshin shoqëruesit tuaj.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”