Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: February 2024

Rrugët e Shkodrës n’Karnaval!

LajmComments Off on Rrugët e Shkodrës n’Karnaval!

Festa e Karnavaleve është një mundësi që të mblidhemi e të gëzojmë për rigjallërimin e jetës, natyrës e shpirtit përmes shakave, vallëzimeve dhe maskotave,...   Read More

Përsëri suksese në olimpiadën e informatikës

LajmComments Off on Përsëri suksese në olimpiadën e informatikës

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ krenohet me nxënësit Ergi Mandija (vendi i parë) dhe Rei Kanani (vendi i tretë) për arritjet e shkeqyera në fazën...   Read More

Një pjesë teatrale

LajmComments Off on Një pjesë teatrale

Klasa 9f, nën shoqërinë e klasës 9b, u nisën për te kalaja Rozafa, ditën e enjte, datë: 08. 02. 2024, për të prezantuar legjendën...   Read More

UPSHIFT Shkodër – Ekskursion sipërmarrjeje i nxënësve tanë

LajmComments Off on UPSHIFT Shkodër – Ekskursion sipërmarrjeje i nxënësve tanë

Këtë fundjavë 26. – 28.1.2024 u përmbyll me sukses në Shkodër aktiviteti i sipërmarrjes “Upshift for Air Quality” me pjesëmarrjen e 12 nxënësve të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”