Austria Schulnetzwerk

Përsëri suksese në olimpiadën e informatikës

LajmComments Off on Përsëri suksese në olimpiadën e informatikës

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ krenohet me nxënësit Ergi Mandija (vendi i parë) dhe Rei Kanani (vendi i tretë) për arritjet e shkeqyera në fazën e dytë të olimpiadës së informatikës për shkollat e mesme. Ergi Mandija dhe Rei Kanani janë pjesëmarrës në çdo vit shkollor dhe arritjet e tyre janë gjithmonë maksimale.
Urojmë për fituesit arritje dhe suksese të mëtejshme!
Mirënjohje për punën e nxënëve dhe të profesorëve tuaj!

https://youtu.be/hm4OTRUYRc8?si=UmzeMsqcVzvs9D5q

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”