Austria Schulnetzwerk

Punonjës

Drejtoria

Mag. Josef Fasching

Drejtor

Lënda:
Informatikë

  Sidita Bazhdari, MPa

  Nendrejtoresha

  Lënda:
  Gjuhë gjermane

   Erjola Duraku

   Përkthyesja e Shkollës, Asistente e Bordit Ekzekutiv

   Lënda:
   Gjuhë gjermane

    Marilda Shala, MPa

    Asistente e drejtorisë

    Lënda:
    Gjuhë gjermane

      


     Mësues/e shqiptarë/e

     Biba Brunilda

     MËSUESE

     Lënda:
     Gjuhe Shqipe dhe Letersi

      Gjysepina Celi, MSc

      Mësuese

      Lënda:
      Kimi

       Ana Gjelaj

       MËSUESE

       Lënda:
       Fiskulturë (vajza)

        Brilanda Fishta Sulejmani

        Mësuese

        Lënda:
        Gjuhë germane

         Irma Memçaj

         MËSUESE

         Lënda:
         Gjuhë shqipe dhe Letërsi

          Mikela Lekaj

          MËSUESE

          Lënda:
          Gjuhë gjermane

           Denisa Nelaj

           MËSUESE

           Lënda:
           Gjuhë angleze

            Loreta Prela

            MËSUESE

            Lënda:
            Matematikë

             Lindita Sala

             MËSUESE

             Lënda:
             Matematikë

              Bernadina Shahini

              MËSUESE

              Lënda:
              Gjuhë shqipe dhe Letërsi

               Fiorela Tahiri

               MËSUESE

               Lënda:
               Gjeografi dhe Histori

                Nefail Zhejani

                MËSUES

                Lënda:
                Fiskulturë (djem)

                  


                 Mësues/e austriakë/e

                 Bekim Alibali, MA

                 MËSUES

                 Lënda:
                 Informatikë

                  Dr. Thomas Aigner

                  MËSUES

                  Lënda:
                  Gjuhë gjermane

                   Dipl.-Ing. Benjamin Buschenreithner, BSc

                   Mësues

                   Lënda:
                   Informatikë

                    Mag. Christine Gigleitner

                    Mësuese

                    Lënda:
                    Gjuhë angleze

                     Mag. Karl Heurix

                     MËSUES

                     Lënda:
                     Gjuhë gjermane

                      Mag. Maria Hönigsberger

                      MËSUESE

                      Lënda:
                      Gjuhë gjermane

                       Frenk Kasmi, MSc

                       MËSUES

                       Lënda:
                       Informatikë

                        Mag. Barbara Lichtner

                        Mësuese

                        Lënda:
                        Gjuhë angleze

                         Dipl.-Ing. Matthias Maurer, BSc

                         Mësues

                         Lënda:
                         Informatikë

                          Mag. Eva Kailbauer

                          MËSUESE

                          Lënda:
                          Matematikë

                           Mag. Emirjola Plaku, BSc

                           MËSUESE

                           Lënda:
                           Informatikë

                            Hajro Plaku

                            MËSUES

                            Lënda:
                            Informatikë

                             MMag. Andreas Kucher

                             MËSUES

                             Lënda:
                             Informatikë

                              MMag. Markus Offner

                              MËSUES

                              Lënda:
                              Gjuhë gjermane

                               Mag. Nelsi Pelinku

                               MËSUES

                               Lënda:
                               Gjuhë angleze

                                Christoph Schratt, MSc

                                MËSUES

                                Lënda:
                                Informatikë

                                 Ing. Iyad Shalaldeh, MSc

                                 MËSUES

                                 Lënda:
                                 Informatikë

                                  Mag. Rotraud Schrempf-Morawetz

                                  MËSUESE

                                  Lënda:
                                  Gjuhë gjermane

                                   Mag. Florian Offner

                                   MËSUES

                                   Lënda:
                                   Informatikë

                                    Dipl.-Ing (FH) Dominik Stocklasser MSc.

                                    MËSUES

                                    Lënda:
                                    Informatikë

                                     Mag. Gerlinde Tagini

                                     Drejtoreshë nga 09/2008 deri 01/2017

                                     Lënda:
                                     Ekonomi dhe E Drejtë

                                       


                                      Punonjës të shkollës

                                      Pjetër Drrasati

                                      Rojë

                                       Blerina Halili, MPa

                                       Financa

                                        Ehad Kraja

                                        IT, Administratori i rrjetit

                                         Nikolin Murrizaj

                                         Mirëmbajtës

                                          Drande Gjoka

                                          Sanitare

                                           Françeskina Noga

                                           Sanitare

                                            Roza Zaguni

                                            Sanitare

                                              


                                             © 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”