Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: December 2022

HTL-Shkoder merr pjesë në samitin e Entrepreneurship 2022, Vjenë!

LajmComments Off on HTL-Shkoder merr pjesë në samitin e Entrepreneurship 2022, Vjenë!

Më 21 dhe 22 nëntor 2022 u zhvillua në Vjenë takimi më i madh nw rang kombwtar në fushën e Entrepreneurship Education. Përgjatë dy...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”