Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: December 2019

Gëzuar Krishtlindjen dhe vit të mbarë 2020!

LajmComments Off on Gëzuar Krishtlindjen dhe vit të mbarë 2020!

Ne urojmë për të gjithë Gëzuar Festat dhe një vit të mbarë e të suksesshëm 2020 ! Këtë vit, kartolinat tona i kemi skicuar...   Read More

Libri Vjetor i Shkollës 2018/19

LajmComments Off on Libri Vjetor i Shkollës 2018/19

Libri Vjetor 2018/19 i Shkollës Austriake “Peter Mahringer”, Shkodër, gjendet tashmë për tu shfletuar nga ju në formatin PDF. Ai prezanton një përmbledhje të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”