Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 19/12/2019

Gëzuar Krishtlindjen dhe vit të mbarë 2020!

LajmComments Off on Gëzuar Krishtlindjen dhe vit të mbarë 2020!

Ne urojmë për të gjithë Gëzuar Festat dhe një vit të mbarë e të suksesshëm 2020 ! Këtë vit, kartolinat tona i kemi skicuar...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”