Austria Schulnetzwerk

Gëzuar Krishtlindjen dhe vit të mbarë 2020!

LajmComments Off on Gëzuar Krishtlindjen dhe vit të mbarë 2020!


Ne urojmë për të gjithë Gëzuar Festat dhe një vit të mbarë e të suksesshëm 2020 !
Këtë vit, kartolinat tona i kemi skicuar vetë dhe i i kemi printuar gjithashtu vetë në klasën e Tkenikës Mediatike (4b) përmes metodës së printimit në seri!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”