Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: June 2020

Bashkëpunim i Shkollës Austriake, Shkodër me Shkollën e Vinokulturës dhe Vreshtarisë (WBS), Krems, Austri

LajmComments Off on Bashkëpunim i Shkollës Austriake, Shkodër me Shkollën e Vinokulturës dhe Vreshtarisë (WBS), Krems, Austri

Nxënëse e nxënës të shkollës sonë punuan vitin e kaluar, nën drejtimin e Zotit Dominik Stocklasser, projekte digjitale për WBS, Krems. Aty bëhej fjalë...   Read More

Projekti Erasmus+ – java eljub E-Book 2020 – Takimi përgatitor

LajmComments Off on Projekti Erasmus+ – java eljub E-Book 2020 – Takimi përgatitor

Takimi përgatitor për javën E-Book 2020 në Krems, Austri, për shkak të situatës aktuale, fatkeqësisht nuk mundi të zhvillohej siç vitin e kaluar në...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”