Austria Schulnetzwerk

Bashkëpunim i Shkollës Austriake, Shkodër me Shkollën e Vinokulturës dhe Vreshtarisë (WBS), Krems, Austri

LajmComments Off on Bashkëpunim i Shkollës Austriake, Shkodër me Shkollën e Vinokulturës dhe Vreshtarisë (WBS), Krems, Austri


Nxënëse e nxënës të shkollës sonë punuan vitin e kaluar, nën drejtimin e Zotit Dominik Stocklasser, projekte digjitale për WBS, Krems.
Aty bëhej fjalë për vizualizimin e të dhënave të motit në kohë relae si dhe vëzhgimi i zhvillimit të një hardhie.
Në shkurt 2020 2020, Zoti Stocklasser bashkë me 10 nxënëse e nxënës të shkollës sonë vizituan WBS Krems dhe przantuat rezultatet e tyre të deritanishme. Drejtori Faltl se dhe ekzaminuesi Kührer treguan mjaft entuziazëm.
Në fund, Zoti Drejtor Faltl udhëhoqi grupin në Qendrën e Kompetëncës së Vreshtarisë dhe ftoi për pjesëmarrje në ushtrimes e studios së degustimit.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”