Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: May 2023

Përgëzime të përzemërta: Ozea Gjoni, fituesi i konkursit të esesë në anglisht në Qendrën Linkoln, Shkodër!

LajmComments Off on Përgëzime të përzemërta: Ozea Gjoni, fituesi i konkursit të esesë në anglisht në Qendrën Linkoln, Shkodër!

Më 27 prill 2023 u zhvillua në Qendrën Linkoln në Shkodër një konkurs shkrimi në anglisht më titullin „Write now“ („Shkruaj tani“), në të...   Read More

Sponsorizim i mrekullueshëm nga Rubicon IT GmbH

LajmComments Off on Sponsorizim i mrekullueshëm nga Rubicon IT GmbH

Më 08 maj 2023, drejtori ekzekutiv i firmës Rubicon IT GmbH, Zoti Peter Grassnig, bashkë me drejtuesin e IT-Services, Zotin Andreas Kaiblinger, i dhuruan...   Read More

EEE-Day # 2: Ndjesi panairi dhe prezantime të ideve të biznesit në „Tregu i Ideve 2023“

LajmComments Off on EEE-Day # 2: Ndjesi panairi dhe prezantime të ideve të biznesit në „Tregu i Ideve 2023“

Më 28.4.2023 u zhvillua në shkollën tonë dita e dytë EEE Day (Entrepreneurship Education in Engineering) nën moton „Tregu i Ideve“. Në fillim të...   Read More

Vizitë e niveleve të larta në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Vizitë e niveleve të larta në Shkollën Austriake

Më 28 prill 2023 shkollën tonë e vizitoi ish-kryetari i parlamentit të Austrisë, Zoti Fritz Neugebauer, bashkë me një delegacion të lartë si në...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”