Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: November 2022

Konkursi “Fjala Artistike”

LajmComments Off on Konkursi “Fjala Artistike”

Edhe këtë vit, Qendra Kulturore e Fëmijëve ” Kujtim Alija” organizoi konkursin e fjalës artistike, konkurs letrar ndërmjet shkollave 9-vjeçare. Nën drejtimin e mësueseve...   Read More

Certfikimi EEE për HTL në Shkodër përmes ministrit të arsimit, Dr. Martin Polaschek

LajmComments Off on Certfikimi EEE për HTL në Shkodër përmes ministrit të arsimit, Dr. Martin Polaschek

Me rastin e 15-vjetorit të krijimit të shkollës HTL Shkodër, nga Ministri Dr. Polaschek na u dorëzua një certifikatë e veçantë. Dokumenti i certifikimit...   Read More

Dita e Austrisë

LajmComments Off on Dita e Austrisë

Në kuadër të javës kulturore austriake, më 28 tetor 2022 u zhvillua në shkollën austriake “Peter Mahringer” workshop-i me temë “Dita e Austrisë” i...   Read More

Vizitë në Shkollën Austriake e Ministrit Federal të Arsimit Prof. Dr. Martin Polaschek

LajmComments Off on Vizitë në Shkollën Austriake e Ministrit Federal të Arsimit Prof. Dr. Martin Polaschek

Më 4.11.2022, Zoti Ministër vizitoi shkollën tonë për ta dhënë urimet e tij për 15-vjetorin e krijimit të saj. Paralelisht me këtë vizitë, shkollën...   Read More

Java e pare „YEW – Youth Entrepreneurship Week“ në HTL Shkoder

LajmComments Off on Java e pare „YEW – Youth Entrepreneurship Week“ në HTL Shkoder

Nga 27.9. – 30.9.2022 u zhvillua në shkollën tonë java e para Youth Entrepreneurship Week (www.youthentrepeneurshipwoche.at). 24 nxënëse dhe nxënës të viteve të 3-ta,...   Read More

Lexim me autoren Luna Al-Mousil

LajmComments Off on Lexim me autoren Luna Al-Mousil

Në kuadër të Javës Kulturore të Austrisë, më 19.10.2022 në biblotekën austriake, u zhvillua aktiviteti letrar me autoren Luna Al-Mousil. Pjesëmarrës në këtë aktivitet...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”