Austria Schulnetzwerk

Konkursi “Fjala Artistike”

LajmComments Off on Konkursi “Fjala Artistike”

Edhe këtë vit, Qendra Kulturore e Fëmijëve ” Kujtim Alija” organizoi konkursin e fjalës artistike, konkurs letrar ndërmjet shkollave 9-vjeçare. Nën drejtimin e mësueseve të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, shkolla jonë u përfaqësua denjësisht në finale me grupin e humorit: Dea Muhja, Hermes Zalla, Daniel Zeneli, Samuel Gega dhe nxënësen Hea Lohja, e cila interpretoi “Balada e Nënes” nga Fadil Kraja dhe u shpall fituese e çmimit të dytë.

Jemi shumë të kënaqur dhe krenohemj me ju.
Suksese të mëtejshme!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”