Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: June 2019

Festa e mbylljes së vitit shkollor 2018-2019

LajmComments Off on Festa e mbylljes së vitit shkollor 2018-2019

Me datë 19.06, në orën 18:30, në Shkollën Austriake „Peter Mahringer“ u zhvillua festa e mbylljes së këtij viti shkollor. Aktiviteti përfshinte fjalën përshëndetëse...   Read More

Java e projekteve

LajmComments Off on Java e projekteve

Që nga dita e hënë, datë 10.06 deri ditën e premte 14.06., në Shkollën Austriake „Peter Mahringer“ u zhvillua java e projekteve. Duke filluar...   Read More

Java në Vjenë 2019

LajmComments Off on Java në Vjenë 2019

Më 26 Maj, ne, klasat 3AB, u nisëm për në Vjenë dhe përgjatë një jave, përjetuam shumë gjëra. Programi ishte i planifikuar mirë dhe...   Read More

Përfundimi me sukses i kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeҫare„Gjon Ndoci“ Bushat

LajmComments Off on Përfundimi me sukses i kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeҫare„Gjon Ndoci“ Bushat

Tё hënën, mё 10.06.2019 pёrfunduam me sukses kursin e gjuhёs gjermane nё në shkollën 9-vjeҫare „Gjon Ndoci“ Bushat, kurs i cili pёrfshihet nё projektin...   Read More

Nxënësit tanë – Fitues të „Kangaroo“, Shqipëri

LajmComments Off on Nxënësit tanë – Fitues të „Kangaroo“, Shqipëri

Konkursi “Kangaroo” ka për bazë një testim i cili kryhet në të njëjtën datë në të paktën 90 vende të botës. Testi “Kangur” është...   Read More

Matura Austriake

LajmComments Off on Matura Austriake

Nga data 29-31 Maj, në Shkollën Austriake u zhvilluan provimet me zë për maturën austriake, të testuara nga një komision që kryesohej nga Zonja...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”