Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: March 2023

Vizitë e Zotit President Federal të Republikës së Austrisë, Prof. Dr. Alexander Van der Bellen

LajmComments Off on Vizitë e Zotit President Federal të Republikës së Austrisë, Prof. Dr. Alexander Van der Bellen

Zoti President Federal vizitoi shkollën tonë më 26.03.2023 në kuadër të udhëtimit të tij në Ballkanin Perëndimor. I shoqëruar nga një delegacion i madh...   Read More

Takimi përgatitor, në Tulln pranë Danubit, Austri

LajmComments Off on Takimi përgatitor, në Tulln pranë Danubit, Austri

Më 09.12.03.2023 u zhvillua në Tulln an der Donau, Austri, takimi përgatitor për javën e E-Book, i cili do të zhvillohet në qershor, në...   Read More

Shkolla Austriake mbështet sportin

LajmComments Off on Shkolla Austriake mbështet sportin

Shkolla Austriake përgjatë dy muajsh priti fëmijë dhe të rinj shkodranë të interesuar për sportin e basketbollit, si pjesë e projektit “Fuqizimi i të...   Read More

Sërish suksese në olimpiadën e informatikës

LajmComments Off on Sërish suksese në olimpiadën e informatikës

Zyra Arsimore Shkodër zhvilloi me datë 28.02.2023 ceremoninë e ndarjes së diplomave për fituesit e olimpiadave të fazës së dytë. Fitues për shkollën tonë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”