Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: June 2022

Shpërndarja e certifikatave CISCO

LajmComments Off on Shpërndarja e certifikatave CISCO

Teknika e Rrjetit dhe CISCO janë të lidhur në mënyrë të pandashme me njëra – tjetrën. Kështu, nxënësit tanë përfunduan lëndën me zgjedhje dhe...   Read More

Sporti në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Sporti në Shkollën Austriake

Pas një ndërprerjeje të gjatë të aktiviteteve sportive për shkak të pandemisë, shkolla jonë ka rifilluar traditën e saj të mirë në fushën e...   Read More

Urime! Shkolla Austriake në Shqipëri fiton çimin e parë në konkursin më të madh e të rëndësishëm, në kategorinë Entrepreneurship.

LajmComments Off on Urime! Shkolla Austriake në Shqipëri fiton çimin e parë në konkursin më të madh e të rëndësishëm, në kategorinë Entrepreneurship.

Vjenë…Jugend Innovativ…konkursi më smart ndër shkolla në Austri, këtë vit ka shumë arsye për të festuar: në rreth 35 faza konkuruese, me rreth 11...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”