Austria Schulnetzwerk

Daily Archives: 14/06/2022

Shpërndarja e certifikatave CISCO

LajmComments Off on Shpërndarja e certifikatave CISCO

Teknika e Rrjetit dhe CISCO janë të lidhur në mënyrë të pandashme me njëra – tjetrën. Kështu, nxënësit tanë përfunduan lëndën me zgjedhje dhe...   Read More

Sporti në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Sporti në Shkollën Austriake

Pas një ndërprerjeje të gjatë të aktiviteteve sportive për shkak të pandemisë, shkolla jonë ka rifilluar traditën e saj të mirë në fushën e...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”