Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: February 2021

Para-prezantim i punimeve të diplomës

LajmComments Off on Para-prezantim i punimeve të diplomës

Më 27.01.2021 u zhvillua në Shkollën Austriake HTL në Shqipëri prezantimi i gjendjes aktuale të punimeve të diplomës nga maturantët të këtij viti. Kështu...   Read More

Mbështetje teknike e Shkollës Pyjore, Shkodër nga nxënëset e nxënësit e Shkollës Austriake.

LajmComments Off on Mbështetje teknike e Shkollës Pyjore, Shkodër nga nxënëset e nxënësit e Shkollës Austriake.

Nxënëset tona dhe nxënësit tanë, në vitin e fundit të arsimimit, shkruajnë punimin e tyre të diplomës, e cila përzgjidhet në bazë të degës....   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”