Austria Schulnetzwerk

Mbështetje teknike e Shkollës Pyjore, Shkodër nga nxënëset e nxënësit e Shkollës Austriake.

LajmComments Off on Mbështetje teknike e Shkollës Pyjore, Shkodër nga nxënëset e nxënësit e Shkollës Austriake.

Nxënëset tona dhe nxënësit tanë, në vitin e fundit të arsimimit, shkruajnë punimin e tyre të diplomës, e cila përzgjidhet në bazë të degës.

Nxënëset dhe nxënësit e vitit të 5-të të këtij viti shkollor Samanta Preka, Tonita Gjeluci dhe Andrea Gjerkaj, nën drejtimin e mësuesit Ëadah Karzoon, kanë si detyrë të punimit të diplomës pajisjen e Shkollës Pyjore në Shkodër me kompjutera, ndërtim rrjeti për internet dhe rregullimet teknike qe kanë të bëjnë me të.

Me datë 21.01.2021 në orën 08:00 Uhr ato ishin në Shkollën Pyjore.

Fillimisht patën një bisedë të shkurtër me drejtoreshën e re të shkollës. Më pas vazhduan me punën e tyre në ndërtimin e rrjetit në sallën informatike të shkollës.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”