Austria Schulnetzwerk

Para-prezantim i punimeve të diplomës

LajmComments Off on Para-prezantim i punimeve të diplomës

Më 27.01.2021 u zhvillua në Shkollën Austriake HTL në Shqipëri prezantimi i gjendjes aktuale të punimeve të diplomës nga maturantët të këtij viti.

Kështu pra, maturantet dhe maturantët prezantuan para një publiku të interesuar punën e deritanishme në këtë kuadër.

Si drejtori i shkollës, ashtu dhe mësuesit që mbështesin maturantët në përgatitje, mbetën shumë të kënaqëur nga përmbajtja, niveli dhe kompetencat gjuhësore dhe prezantuese të nxënësve.

Ky para-prezantim arriti qëllimin të ishte motivim në përfundimin e punimeve të diplomës!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”