Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: January 2020

Ekspozita “Atdheu”

LajmComments Off on Ekspozita “Atdheu”

“Atdheu” – titullohet ekspozita e realizuar si projekt në lëndën e Gjuhës Shqipe nga klasat e 9-ta dhe të 10-ta tw Shkollws Austriake, nën...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”