Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: January 2021

Seminar mbi formimin e grupeve të punës

LajmComments Off on Seminar mbi formimin e grupeve të punës

Ditën e shtunë, datë 23.01.2021, u zhvillua në HTL-Shkodër seminari i parë  mbi teambuilding (formimin e grupeve të punës) dhe mbi konfliktet, sigurisht duke...   Read More

Financim për nxënësit e HTL-Shkodër ne fushën e pajisjeve të IT

LajmComments Off on Financim për nxënësit e HTL-Shkodër ne fushën e pajisjeve të IT

Banka Raiffeisen në Stockerau, Austri mbështet HTL-Shkodër, Shqipëri me dhurimin e 10 stacioneve të punës për nxënësit, duke përfshirë pajisjet përkatëse. Dorëzimi i pajisjeve...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”