Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: September 2023

Bashkëpunim i frytshëm mes WKO (Dhoma e Tregtisë e Austrisë) dhe Shkollës Austriake

LajmComments Off on Bashkëpunim i frytshëm mes WKO (Dhoma e Tregtisë e Austrisë) dhe Shkollës Austriake

Ditën e hënë, datë 25.09.2023, shkolla HTL „Peter Mahringer“ u vizitua nga Dhoma e Tregtisë e Austrisë së Poshtme. Mag. Wolfgang Schwärzler, drejtues i...   Read More

Konferenca e dialogut Eljub, Tulln pranë Danubit, Austri

LajmComments Off on Konferenca e dialogut Eljub, Tulln pranë Danubit, Austri

Më 22.09.2023 u zhvillua në Tulln të Austrisë konferenca e dialogut. Në këtë takim morën pjesë nxënëset Jonejda Zaimi dhe Stefi Fushaj (3A). Pjesëmarrës...   Read More

Kontribut për Shkollën Austriake në Shkodër

LajmComments Off on Kontribut për Shkollën Austriake në Shkodër

Diten e enjte, datë 14 shtator 2023, shkolla jonë pati një vizitë shumë të këndshme nga Gerlinde Tagini, drejtoresha e shkollës përgjatë disa viteve,...   Read More

Java e librit elektronik në Krems të Austrisë.

LajmComments Off on Java e librit elektronik në Krems të Austrisë.

Pas takimeve përgatitore, më 01. 07 – 08. 07. 2023, u zhvillua në Krems të Austrisë, Java e Librit Elektronik, Eljub-E-Book. Shkolla jonë u...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”