Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: March 2024

Aktivitet sportiv ne Bovillë

LajmComments Off on Aktivitet sportiv ne Bovillë

Me datë 23.03.2024 nxënës të klasave të 11-ta dhe 12-ta zhvilluan një aktivitet sportiv (Hiking dhe MTB Touring) në Bovillë organizuar nga Shoqata Studentore...   Read More

Vizitë në Panairin e Arsimimit, Vjenë 2024

LajmComments Off on Vizitë në Panairin e Arsimimit, Vjenë 2024

Nxënëset dhe nxënësit e klasave maturante 5a (Teknikë Rrjeti) dhe 5b (Teknikë Mediatike) të Shkollës Austriake „Peter Mahringer“ HTL, Shkodër vizituan nga data 07.03.2024...   Read More

Krijimi i klubit të debatit në orën e ekonomisë

LajmComments Off on Krijimi i klubit të debatit në orën e ekonomisë

Shkolla Austriake “Peter Mahringer” ka hedhur një hap inovativ në orën e Ekonomisë, duke krijuar një grup debati. Kjo qasje moderne u aplikua për...   Read More

7 dhe 8 Marsi në Shkollën Austriake

LajmComments Off on 7 dhe 8 Marsi në Shkollën Austriake

Si çdo vit, këto dy data të veçanta u festuan në shkollën tone. Me rastin e Ditës së Mësuesit, stafi ynë vizitoi Bibliotekën Françeskane...   Read More

Pjesëmarrje në First Lego League në St. Pölten / Austri

LajmComments Off on Pjesëmarrje në First Lego League në St. Pölten / Austri

Pas gjysmë viti përgatitjeje, 20 nxënëse dhe nxënës morën pjesë ditën e premte, datë 23 shkurt 2024 në konkursin e robotëve Lego First të...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”