Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: April 2022

Shkolla Austriake pjesë e „Steam“

LajmComments Off on Shkolla Austriake pjesë e „Steam“

Ditën e shtunë, me datë 09.042022, 3 grupe nxënësish nga Shkolla Austriake morën pjesë në edicionin e parë të panairit “STEAM”, në Tiranë. Pasi...   Read More

Risi: Prezantime virtuale me ndërmarrje austriake

LajmComments Off on Risi: Prezantime virtuale me ndërmarrje austriake

Për shkak të arsimimit dhe aftësive të shumëanshme, nxënësit tanë janë shumë të kërkuar si specialistë të IT, pasi përfundojnë shkollën. Njëkohësisht, disa nga...   Read More

LajmComments Off on

Më 4 dhe 5 prill, në kuadër të provimit të pjekurisë dhe diplomës austriake, nxënësit e viteve të pesta prezantuan me sukses dhe në...   Read More

Projekt fantastik!

LajmComments Off on Projekt fantastik!

Fundjavën e kaluar, Edri Kopliku, Irsa Bushati dhe Toni Guli morën pjesën në UPSHIFT, një program i UNICEF në bashkëpunim me Ambasadën e Mbretërisë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”