Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: June 2023

Konkursi i matematikës

LajmComments Off on Konkursi i matematikës

Fundviti rezultoi shumë i suksesshëm për klasat e 7-ta të shkollës sonë. Ne finalizuam matematikën me një konkurs mes grupeve brenda klasave. Nxënësit vetë...   Read More

Konkursi i leximit në lëndën gjermanisht.

LajmComments Off on Konkursi i leximit në lëndën gjermanisht.

Më 8. dhe 14. qershor u zhvillua në ambientet e biblotekës së shkollës konkursi i leximit në lendën gjermanisht ndërmjet klasave të 7., 8....   Read More

Festa e fundit të vitit shkollor 2022/23

LajmComments Off on Festa e fundit të vitit shkollor 2022/23

Më 15.06.2023, duke filluar prej orës 18:30 dhe pas një ndërprerjeje shumëvjeçare e kushtëzuar nga pandemia, u zhvillua një festë për mbylljen e vitit...   Read More

Projekti i Biologjisë, ku më mirë sesa në natyrë

LajmComments Off on Projekti i Biologjisë, ku më mirë sesa në natyrë

Ditën e martë, datë 13.06.2023, gjatë aktivitetit të ditës së ecjes nxënësit e klasës së 7B dhe 7C zhvilluan projekt në lëndën e biologjisë....   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”