Austria Schulnetzwerk

Konkursi i leximit në lëndën gjermanisht.

LajmComments Off on Konkursi i leximit në lëndën gjermanisht.

Më 8. dhe 14. qershor u zhvillua në ambientet e biblotekës së shkollës konkursi i leximit në lendën gjermanisht ndërmjet klasave të 7., 8. dhe të 9. Nxënëset dhe nxënësit, pas disa minuta përgatitjeje, duhet të lexonin dhe interpretonin para jurisë një text të panjohur më parë.
Mes emocioneve dhe frikës së garës të gjithë pjesëmarrësit u angazhuan për të përmbushur kriteret e kërkuara.

Fituesit janë:
Klasa 7. Çmimi parë: Ester Gruda
Çmimi dytë: Flavio Simoni
Çmimi tretë: Xhoana Shytani
Klasa 8. Çmimi parë: Joena Haxhija
Çmimi dytë: Anja Halili
Çmimi tretë: Aldo Kodra
Klasa 9. Çmimi parë: Antonelo Zefi
Çmimi dytë: Orest Bashi
Çmimi tretë: Jorik Kuçi

Urime të përzemërta!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”