Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: May 2022

Rezultate të shkëlqyera në provimin e pjekurisë dhe diplomës austriake

LajmComments Off on Rezultate të shkëlqyera në provimin e pjekurisë dhe diplomës austriake

Nën shoqërimin e Zonjës Këshilltare Ministrie, Mag. Sabine Niemeyer (nga Ministria Federale e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit, Austri), 35 maturantet dhe maturantët përfunduan me...   Read More

Shumë projekte të bukura mediatike në klasën e 9-të

LajmComments Off on Shumë projekte të bukura mediatike në klasën e 9-të

Edhe këtë vit nxënësit kanë zhvilluar faqe kreative dhe të bukura si projekt final për klasën e 9-të! Ju mund të shihni projektet më...   Read More

Furnizimi i ri është rrugës!

LajmComments Off on Furnizimi i ri është rrugës!

Shkolla profesionale rajonale ne Baden, pranë Vjenës, ka dhuruar për Shkollën Austriake në Shqipëri 40 kompjutera, 120 karrige dhe 10 tavolina në gjendje shumë...   Read More

Spektakël arritjesh tek „Tregu i ideve”- Dita EEE 2022

LajmComments Off on Spektakël arritjesh tek „Tregu i ideve”- Dita EEE 2022

Më 6.5.2022 u zhvillua në shkollën tonë Dita e Parë EEE (Entrepreneurship Education in Engineering) nën moton „Tregu i Ideve”. Në fillim të gjysmëditës,...   Read More

Certifikatë Oracle

LajmComments Off on Certifikatë Oracle

Më 13.04.2022, drejtori i Shkollës Austriake, Zoti Mag. Thomas Douschan ndau për 25 nxënës e nxënëse të HTL Shkodër certifikatat e mbylljes me sukses...   Read More

Shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement Albania

LajmComments Off on Shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement Albania

Duke filluar prej këtij viti, shkolla jonë merr pjesë në Junior Achievement, një organizatë për mbështetjen e të rinjve në fushën e Entrepreneurship. Nga...   Read More

Gjermanishtja si gjuhë e huaj! Gjermanishtja si gjuhë e dytë! Gjermanishtja si gjuhë amtare!

LajmComments Off on Gjermanishtja si gjuhë e huaj! Gjermanishtja si gjuhë e dytë! Gjermanishtja si gjuhë amtare!

Pas një ndërprerje prej 2-vitesh u zhvillua në Vjenë kongresi i madh D-A-CH. Ekspertë të karatit të lartë të fushës së arsimit nga Gjermania,...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”