Austria Schulnetzwerk

Furnizimi i ri është rrugës!

LajmComments Off on Furnizimi i ri është rrugës!

Shkolla profesionale rajonale ne Baden, pranë Vjenës, ka dhuruar për Shkollën Austriake në Shqipëri 40 kompjutera, 120 karrige dhe 10 tavolina në gjendje shumë të mirë.

Falenderim i veçantë për këtë bashkëpunim të frytshëm shkon për prefekturën e Austrisë së Poshtme dhe drejtoreshën e shkollës, Zonjën Mag. Evelyn Platschka.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”