Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: October 2021

Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit të Austrisë

LajmComments Off on Vizitë e Ambasadorit Austriak dhe Konsullit të Nderit të Austrisë

Me rastin e Ditës Kombëtare të Austrisë, Ambasadori Austriak Dr. Christian Steiner dhe Konsulli i Nderit Gjergj Leqejza vizituan Shkollën Austriake. Në fjalimin e...   Read More

HTL Shkodër vrapon në maratonën e Tiranës

LajmComments Off on HTL Shkodër vrapon në maratonën e Tiranës

Ditën e diel, datë 17.10.2021, u zhvillua në Tiranë gjysmë-maratona, në Fun-Run të së cilës, që përbën një distancë prej më shumë se 10...   Read More

Bashkëpunim në të ardhmen

LajmComments Off on Bashkëpunim në të ardhmen

Ditën e mërkurë, më 13.10.2021, drejtori i shkollës HTL në Shkollës, Zoti Mag Thomas Douschan dhe Zoti Frenk Kasmi MSc. vizituan firmën Frequentis. Ajo...   Read More

Bisedime të mira dhe të frytshme!

LajmComments Off on Bisedime të mira dhe të frytshme!

Më 8 tetor, në Shkollën Austriake në Shkodër u zhvillua një takim i veçantë bisede. Drejtuesi i departamentit të shkollave austriake jashtë vendit, Zoti...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”