Austria Schulnetzwerk

Bisedime të mira dhe të frytshme!

LajmComments Off on Bisedime të mira dhe të frytshme!

Më 8 tetor, në Shkollën Austriake në Shkodër u zhvillua një takim i veçantë bisede.

Drejtuesi i departamentit të shkollave austriake jashtë vendit, Zoti Këshilltar Ministerial Mag. Hanspeter Huber, Presidenti i shoqatës Austri-Shqipëri, Zoti Ambasador a.D. Dr. Arno Riedel, Konsulli i Nderit të Austrisë, Zoti Gjergj Leqejza, Nëndrejtoresha e Shkollës Austriake, Zonja Sidita Bazhdari, MA dhe Drejtori i Shkollës Austriake, Thomas Douschan.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”