Austria Schulnetzwerk

HTL Shkodër vrapon në maratonën e Tiranës

LajmComments Off on HTL Shkodër vrapon në maratonën e Tiranës

Ditën e diel, datë 17.10.2021, u zhvillua në Tiranë gjysmë-maratona, në Fun-Run të së cilës, që përbën një distancë prej më shumë se 10 km, mori pjesë dhe Shkolla Austriake përmes 11 nxënësve dhe 5 mësuesve. Shkolla nuk kaloi pa rënë në sy sepse vrapuesit kishin veshur një uniformë dalluese të njëjtë, që kishte logon e shkollës.

Trajektorja përfshinte një vrapim prej 5km në pjesën e brendshme të qytetit të Tiranës dhe një vrapim 5km rreth liqenit të qytetit. Pas startit të përbashkët, grupi vrapues u nda dhe nën moton „Pjesëmarrja është gjithçka“, u nevojitën kohë të ndryshme vrapimi për secilin deri në përfundimin e 10 km.

Secili u shpërblye në përfundim të vrapimit me një medalje, një bluzë dhe një pije. Edhe këtë vit, pjesëmarrësit ishin aq entuziastë nga atmosfera e eventit të vrapimit, aq sa për disa, pjesëmarrja për vitin tjetër është që tani e përcaktuar.
Në foto shihet i gjithë grupi pjesëmarrës i shkollës si dhe nxënëse e nxënës të klasave 5ab.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”