Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: July 2023

Java e ekskursioneve në Shkollën Austriake

LajmComments Off on Java e ekskursioneve në Shkollën Austriake

Java e fundit e shkollës ishte shumë e gëzueshme dhe aktive fizikisht për shkollën tonë. Shumë klasa bënë udhëtime, aktivitete të ndryshme etj, qoftë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”