Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: May 2019

Përfundimi i kursit të gjermanishtes në Bardhaj

LajmComments Off on Përfundimi i kursit të gjermanishtes në Bardhaj

Të premten e datës 17.05.2018 së bashku me kordinatori e gjermanishtes Mag. Markus Offner, me mësuesen e anglishtes Mag. Christine Gigleitner dhe drejtuesen e...   Read More

Përfundimi i kursi të gjermanishtes në Koplik

LajmComments Off on Përfundimi i kursi të gjermanishtes në Koplik

Më 18.5.2019 mbyllëm me sukses për të 11 vit rrallazi kursin e gjermanishtes për nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Abdyl Bajaraktari” në Koplik. Në prani...   Read More

Fitues në shah, atletikë dhe ping-pong

LajmComments Off on Fitues në shah, atletikë dhe ping-pong

Shkolla Austriake në Shkodër përfaqësohet shpesh në kompeticione të ndryshme arsimore, kulturore e sportive të organizuara nga strukturat përkatëse si Drejtoria Arsimore Rajonale, Federatat...   Read More

Vizitë nga klubi ndërkombëtar „Soroptimistët“, Villach

LajmComments Off on Vizitë nga klubi ndërkombëtar „Soroptimistët“, Villach

Nga data 1.5. deri 3.5., një grup nga klubi ndërkombëtar „Soroptimistët“ nga Villach, bashkë me presidenten e tyre, zonjën Johanna Sadounig, vizituan Shkollën Austriake....   Read More

Dita jonë e projektit

LajmComments Off on Dita jonë e projektit

Më 2 maj, klasat 7c dhe 7b shkuan në Tiranë, të shoqëruar nga të dy mesueset kujdestare. Në kuadër të mësimit të biologjisë ne...   Read More

Shkolla Austriake @ panair “Work & Study”, Tiranё

LajmComments Off on Shkolla Austriake @ panair “Work & Study”, Tiranё

Data 1 Maj ёshtё dita e punёtorёve dhe duhet tё jetё pushim? Jo pёr Shkollёn Austriake “Peter Mahringer”! Ne e pёrdorёm kёtё ditё pёr...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”