Austria Schulnetzwerk

Përfundimi i kursi të gjermanishtes në Koplik

LajmComments Off on Përfundimi i kursi të gjermanishtes në Koplik


Më 18.5.2019 mbyllëm me sukses për të 11 vit rrallazi kursin e gjermanishtes për nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Abdyl Bajaraktari” në Koplik. Në prani të kordinatorit të gjermanishtes në shkollen Austriake Mag. Markus Offner, mësuesit të gjermanishtes Skënder Curaj dhe drejtueses së projektit Mikela Lekaj, nxënësit u pajisën me çertifikata pjesëmarrjeje. Ata u shprehen se ishin mjaft të kënaqur qe i`u dha mundësia për të mësuar një gjuhë të re të huaj siç është gjermanishtja.
Falenderimet tona shkojnë për Ministrine austriake të Arsimit që edhe për këtë vit shkollor bëri të mundur financimin e këtij projekti.

22.05.2019 Mikela Lekaj; Foto Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”