Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: December 2023

Samiti i Entrepreneurship 2023 dhe takimi BAG EEE në Vjenë

LajmComments Off on Samiti i Entrepreneurship 2023 dhe takimi BAG EEE në Vjenë

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ është tashmë pjesë e samitit të përvitshëm të Entrepreneurship Summits dhe këtë herë jo vetëm si vizitore, por edhe si...   Read More

Vjena, një qytet historik i Evropës

LajmComments Off on Vjena, një qytet historik i Evropës

Klasat e treta dhe të katërta shkuan në Vjenë nga 23 tetor 2023 deri më 28 tetor 2023 dhe mundën të përjetonin një udhëtim...   Read More

Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

LajmComments Off on Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

Sot, në shkollën tonë u zhvillua një aktivitet, në lidhje me festat e Nëntorit. Falënderojmë nxënësit e të gjitha klasave, që morën pjesë përmes...   Read More

Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

LajmComments Off on Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

Sot, në shkollën tonë u zhvillua një aktivitet, në lidhje me festat e Nëntorit. Falënderojmë nxënësit e të gjitha klasave, që morën pjesë përmes...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”