Austria Schulnetzwerk

Yearly Archives: 2023

Vjena, një qytet historik i Evropës

LajmComments Off on Vjena, një qytet historik i Evropës

Klasat e treta dhe të katërta shkuan në Vjenë nga 23 tetor 2023 deri më 28 tetor 2023 dhe mundën të përjetonin një udhëtim...   Read More

Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

LajmComments Off on Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

Sot, në shkollën tonë u zhvillua një aktivitet, në lidhje me festat e Nëntorit. Falënderojmë nxënësit e të gjitha klasave, që morën pjesë përmes...   Read More

Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

LajmComments Off on Gëzuar festat, Shqipëri e dashur!

Sot, në shkollën tonë u zhvillua një aktivitet, në lidhje me festat e Nëntorit. Falënderojmë nxënësit e të gjitha klasave, që morën pjesë përmes...   Read More

Festë në shkollë me rastin e Ditës Kombëtare të Austrisë

LajmComments Off on Festë në shkollë me rastin e Ditës Kombëtare të Austrisë

Pas një kohe të gjatë, në palestrën e shkollës austriake „Peter Mahringer“ u zhvillua këtë vit sërish një festë për Festën Kombëtare të Austrisë,...   Read More

Bursa bujare nga Soroptimist International Austria Club Villach

LajmComments Off on Bursa bujare nga Soroptimist International Austria Club Villach

Soroptimist International është një nga rrjetet më të mëdha ndërkombëtare nga dhe për gratë e punësuara dhe përfshihet në mbarë botën në fushën e...   Read More

Pjesëmarrje në YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2023 dhe projekti ERASMUS+

LajmComments Off on Pjesëmarrje në YOUTHSTART European Entrepreneurship Award 2023 dhe projekti ERASMUS+

Youth Start European Entrepreneurship Award (www.youthstart.network) u zhvillua nga 23 deri 26 Shtator 2023 në Kitzbühel/Austri. Nxënësja Najda Musta (4B) me idenë e saj...   Read More

Bashkëpunim i frytshëm mes WKO (Dhoma e Tregtisë e Austrisë) dhe Shkollës Austriake

LajmComments Off on Bashkëpunim i frytshëm mes WKO (Dhoma e Tregtisë e Austrisë) dhe Shkollës Austriake

Ditën e hënë, datë 25.09.2023, shkolla HTL „Peter Mahringer“ u vizitua nga Dhoma e Tregtisë e Austrisë së Poshtme. Mag. Wolfgang Schwärzler, drejtues i...   Read More

Konferenca e dialogut Eljub, Tulln pranë Danubit, Austri

LajmComments Off on Konferenca e dialogut Eljub, Tulln pranë Danubit, Austri

Më 22.09.2023 u zhvillua në Tulln të Austrisë konferenca e dialogut. Në këtë takim morën pjesë nxënëset Jonejda Zaimi dhe Stefi Fushaj (3A). Pjesëmarrës...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”