Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: February 2020

Suksese ne olimpiadat e kimisë, biologjisë dhe matematikës!

LajmComments Off on Suksese ne olimpiadat e kimisë, biologjisë dhe matematikës!

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ mori pjesë edhe këtë vit ne olimpiadat kombëtare të lëndëve të ndryshme. Mund të themi me krenari që nxënësit tanë...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”