Austria Schulnetzwerk

Suksese ne olimpiadat e kimisë, biologjisë dhe matematikës!

LajmComments Off on Suksese ne olimpiadat e kimisë, biologjisë dhe matematikës!


Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ mori pjesë edhe këtë vit ne olimpiadat kombëtare të lëndëve të ndryshme.
Mund të themi me krenari që nxënësit tanë të talentuar dhe të zellshëm kanë arritur rezultate shumë të kënaqshme, ndërkohë që gara vazhdon…
Përgëzojmë veçanërisht Tea Zekja (klasa 2b), Braian Plaku (klasa 3a) dhe Sindi Isufi (2b) për rezultatet e shkëlqyera që kanë arritur në olimpiadat në rang qyteti, ku Tea arriti vendin e 6-të në olimpiadën e kimisë, Braian vendin e 4-t në olimpiadën e matematikës dhe Sindi vendin e 4-t në olimpiadën e biologjisë.

Ju urojmë suksese të mëtejshme!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”