Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: April 2020

Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

Për të regjistruar fëmijën tuaj në shkollën tonë, nga klasa e 6-të deri në klasen e 9-të, klikoni tek “Regjistro”. Plotësoni të dhënat e...   Read More

Shumë urime! Dy skuadra nga vitet e 3-ta janë pjesë e gjysmëfinales së „Jugend Innovativ“ („Rini inovative“)!

LajmComments Off on Shumë urime! Dy skuadra nga vitet e 3-ta janë pjesë e gjysmëfinales së „Jugend Innovativ“ („Rini inovative“)!

Edhe këtë vit, HTL- Shkodër ka marrë pjesë në konkursin më të madh dhe më të rëndësishëm të ideve në Austri – Jugend Innovativ....   Read More

Një mesazh nga nxënës të Shkollës Austriake

LajmComments Off on Një mesazh nga nxënës të Shkollës Austriake

Disa nxënës të klasës 3A kanë shprehur solidaritetin e tyre përmes talenteve në kreativitet, kumunikim dhe teknikë. Në kuadër të një projekti në lëndën...   Read More

„Unë qëndroj në shtëpi“

LajmComments Off on „Unë qëndroj në shtëpi“

Nxënëset dhe nxënësit e klasave të 6-ta janë pjesë e „Unë qëndroj në shtëpi“ përmes punimeve në lëndën Art Pamor.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”