Austria Schulnetzwerk

Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Filluan regjistrimet online në Shkollën Austriake!

Për të regjistruar fëmijën tuaj në shkollën tonë, nga klasa e 6-të deri në klasen e 9-të, klikoni tek “Regjistro”. Plotësoni të dhënat e kërkuara dhe shtypni “Dërgo”. Më pas ne ju kontaktojmë.

Për çdo informacion të nevojshëm, na kontaktoni në numrin e telefonit +355 693714872, na shkruani në adresën e emailit regjistrime@htl-shkoder.com ose këtu në Facebook.

Ju mirëpresim!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”