Austria Schulnetzwerk

„Unë qëndroj në shtëpi“

LajmComments Off on „Unë qëndroj në shtëpi“


Nxënëset dhe nxënësit e klasave të 6-ta janë pjesë e „Unë qëndroj në shtëpi“ përmes punimeve në lëndën Art Pamor.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”