Austria Schulnetzwerk

Një mesazh nga nxënës të Shkollës Austriake

LajmComments Off on Një mesazh nga nxënës të Shkollës Austriake

Disa nxënës të klasës 3A kanë shprehur solidaritetin e tyre përmes talenteve në kreativitet, kumunikim dhe teknikë. Në kuadër të një projekti në lëndën e Letërsisë, ata kanë një mesazh për të gjithë ju…

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”