Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: November 2021

Urime për Festat e Shqipërisë!

LajmComments Off on Urime për Festat e Shqipërisë!

Patjetër që në Shkollën Austriake u mendua për Ditën Kombëtare e Shqipërisë dhe u festua, siç dhe i takon. Anëtarët e stafit të shkollës...   Read More

Ekspozite fotografike e 5b

LajmComments Off on Ekspozite fotografike e 5b

Ditën e premte, më 19.11.2021, vitet e 5-ta të degës Teknikë Mediatike prezantuan projektet e tyre në katin e 3-të të shkollës. Përveç printimeve...   Read More

Ministri i Jashtëm i Austrisë viziton Shkollën Austriake!

LajmComments Off on Ministri i Jashtëm i Austrisë viziton Shkollën Austriake!

Me rastin e vizitës së tij dyditore në Shqipëri, Ministri i Jashtëm i Ausstrisë, Dr. Michael Linhart nderoi me vizitën e tij edhe Shkollën...   Read More

Rinovimi i varrit të dy austro-hungarezëve

LajmComments Off on Rinovimi i varrit të dy austro-hungarezëve

Në kuadër të një shëtitjeje në vjeshtë 2020 në luginën e Drishtit, disa mësues vizituan varrezat e një familjeje që jeton në Prekal. Kjo...   Read More

Ditë shëtitjeje (ecje sportive në mal) nga nxënësit dhe mësuesit

LajmComments Off on Ditë shëtitjeje (ecje sportive në mal) nga nxënësit dhe mësuesit

Ecja me rastin e Ditës Kombëtare (26.10.) është një traditë e vjetër austriake, të cilën e vazhduam edhe këtë vit në shkollën tonë. Kështu,...   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”