Austria Schulnetzwerk

Monthly Archives: April 2023

Cilësia e shkollës sonë është shumë e rëndësishme për ne!

LajmComments Off on Cilësia e shkollës sonë është shumë e rëndësishme për ne!

Më 19 prill 2023 organizuam një pasdite Menaxhimi Cilësie në Shkollë (QM), në të cilën morën pjesë i gjithë stafi. Që para kësaj ishin...   Read More

Dialogu „Eljub“ në Bruksel

LajmComments Off on Dialogu „Eljub“ në Bruksel

Në kuadër të Erasmus+ dhe projektit „Eljub“, Viktor Bazhdari dhe Andri Hepaj morën pjesë në dialogun e zhvilluar në Bruksel në datat 13-15 prill....   Read More

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”